Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Πρώτη Φερέιρα με αρχηγό τον Σισέ...

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, έδωσε αυτή την εντολή μέσω του νέου τεχνικού της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γάλλος φορ δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο το περιβραχιόνιο και υποδέχτηκε τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες και τους είπε: "Ήρθα στην ομάδα για να πετύχω, να πετύχουμε όλοι μαζί. Το πρώτο πράγμα που ζήτησα και έμαθα στα ελληνικά είναι η λέξη νίκη".

Στο μεταξύ ευχαριστήρια ανακοίνωση, με αφορμή την παραίτηση του Κριστόφ Βαζέχα, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο ίδιο κείμενο εκφράζονται ευχαριστίες και προς τον Γιάτσεκ Γκμοχ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Κριστόφ Βαζέχα υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας. Σεβόμαστε την απόφασή του και τον ευχαριστούμε ολόθερμα τόσο για τη διαχρονική προσφορά του στην ομάδα όσο και για τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού νταμπλ. ’λλωστε, Παναθηναϊκός και Βαζέχα είναι μια ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ.

Παράλληλα, ευχαριστούμε και τον Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος, αν και για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, βοήθησε την ομάδα και έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο πράξη τη δήλωσή του ότι είναι «στρατιώτης του Παναθηναϊκού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: