Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΟ για Γκέκα: "ήρθε η ώρα να σεβαστεί την ηρεμία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος"

Οι δηλώσεις του Γκέκα κατά της Εθνικής ομάδας (όπως για παράδειγμα: "Η Εθνική είναι άρρωστη και δεν γυρίζω") έφεραν την αντίδραση της ΕΠΟ.Η Ελληνική Ομοσπονδία απάντησε στον επιθετικό της Αϊντραχτ τονίζοντας πως σέβεται την απόφασή του να σταματήσει από την Εθνική και ζητώντας, παράλληλα, να σταματήσει να ασχολείται με αυτή.
Το κείμενο της ανακοίνωσης της ΕΠΟ αναφέρει:
"Με αφορμή συνέντευξη του Φάνη Γκέκα, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής: Όταν ο Φάνης Γκέκας εγκατέλειψε την Εθνική Ομάδα με απροσδιόριστες αιτιάσεις, επιλέξαμε να μην παρασυρθούμε σε δημόσιο διάλογο μαζί του, γιατί η ΕΠΟ και σέβεται και αναγνωρίζει την προσφορά όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών.
Θα τηρήσουμε την ίδια στάση και σήμερα, παρότι οι αφορμές εκ μέρους του Φάνη Γκέκα το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει χωρίς κανέναν λόγο. Επίσης, δεν θα μπούμε στη διαδικασία ερμηνείας της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, αν και θα ήταν χρήσιμο για όλους να μπει ο ίδιος στη διαδικασία να την εξηγήσει, διότι τα κίνητρά της είναι πραγματικά ακατανόητα.
Η ΕΠΟ εξακολουθεί να σέβεται την απόφασή του Φάνη Γκέκα, αλλά ήρθε η ώρα να σεβαστεί και ο ίδιος την ηρεμία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και να μπει ένα τέλος στη συνεχιζόμενη και απρόκλητη επίθεση ευαισθησίας προς την Εθνική Ομάδα. Η οποία δεν είναι άρρωστη, αλλά 'αρρώστια'".

Δεν υπάρχουν σχόλια: