Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Το ''clasico'' το ...σφύριξε ο Μουρίνιο

Εάν δεν προκαλούσε θα αποτελούσε είδηση! Ο Ζοζέ Μουρίνιο όμως, φαίνεται ότι καταφέρνει πάντα να «πικάρει» τους αντιπάλους του έστω κι αν αρχικά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι της Πριμέρα Ντιβισιόν με την Μπαρτσελόνα ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “MARCA”. Σε αυτή προσπάθησε –αρχικά- να ρίξει τους τόνους λέγοντας το κλισέ… «πρόκειται για ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος», αλλά στη συνέχεια φρόντισε να επιβεβαιώσει τη φήμη του…

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

«Δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Και έχουμε άλλους 38 αγώνες. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπιζαν αυτό το παιχνίδι σαν ένα ματς «ζωής ή θανάτου». Δεν είναι έτσι όμως, για εμάς είναι απλώς ένα ματς πρωταθλήματος», τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Όταν όμως άκουσε από τον δημοσιογράφο της “MARCA” να του αναφέρει ότι στο αντίπαλο… στρατόπεδο, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν αρχίσει να μιλούν για το “clasico” αρκετά νωρίς, απάντησε δείχνοντας τα «δόντια» του.

«Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τι λένε στην Μπαρτσελόνα. Δεν θα το κάνω. Για εμένα είναι ένα ακόμη παιχνίδι. Ίσως για αυτούς να είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι γιατί πηγαίνω πρώτη φορά στο γήπεδό τους σαν προπονητής της Ρεάλ και για πρώτη μετά τον περσινό αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»… Φαίνεται πως το “clasico” άρχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: