Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τραυματίστηκε στον πανηγυρισμό!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ το Σάββατο στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Φιορεντίνα, το οποίο έμελλε και να κρίνει το παιχνίδι. Το παράξενο στην όλη ιστορία είναι πως ο Σουηδός άσος τραυματίστηκε πάνω στον πανηγυρισμό του! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο...Η Μίλαν μετά από αρκετά χρόνια κάνει μια εξαιρετική σεζόν, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Λάτσιο η οποία δείχνει και αυτή να έχει "αναστηθεί".
Το Σάββατο που μας πέρασε οι Ροσονέρι έπαιζαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους με την Φιορεντίνα, η οποία "καιγόταν" για βαθμούς, αφού βρίσκεται τέσσερις πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Την αναμέτρηση έκρινε ένα απίστευτο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σουηδό άσο να σκοράρει με "ψαλιδάκι". Η συνέχεια όμως ήταν... απίστευτη.

Πάνω που πήγε να πανηγυρίσει ο άνθρωπος το γκολ που πέτυχε, τίναξε με δύναμη το χέρι του με αποτέλεσμα στη συνέχεια να πέσει και έδαφος και να σφαδάζει από τους πόνους! Δείτε και θα καταλάβετε... (από το 2:08 και μετά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: