Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Σαλπιγγίδης: "Πότε θα κερδίσουμε πέναλτι;"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούνταν κάτι καλύτερο. Αναρωτήθηκε δε πότε η ομάδα του θα κερδίσει πέναλτι.Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούνταν κάτι καλύτερο από τον αγώνα, αλλά και και κάποιο πέναλτι. Αναρωτήθηκε μάλιστα πότε ο Δικέφαλος θα κερδίσει στο φετινό πρωτάθλημα πέναλτι!
 
Ο επιθετικός του Δικεφάλου δήλωσε αναλυτικά:"Το σκορ δεν αντικατροπτίζει την εικόνα του αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι και παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι την αποβολή. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που ήμασταν καλύτεροι .Αυτά συμβαίνουν. Στο δεύτερο πάλι ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή, αλλά είχαμε και τρεις αμφισβητούμενες φάσεις, κάποια από τις τρεις πρέπει να ήταν πέναλτι.

Στη δική μου φάση υπάρχει επαφή δεν ξέρω αν ήμουν οφσάιντ. Όμως υπάρχει επαφή. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα για να πάρουμε πέναλτι.

Έχει φτάσει 11η αγωνιστική και δεν έχουμε πάρει πέναλτι. Αν καμία φάση από αυτές δεν ήταν πέναλτι, θα τις δούμε στην τηλεόραση και θα ζητήσω συγνώμη από τον διαιτητή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: