Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μια ανάσα από Ροτέν ο Ηρακλής

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο Ηρακλής. Ο λόγος βέβαια για τον Ζερόμ Ροτέν, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν αποκλείεται να συμφωνήσει και εντός της ημέρας.

Ο πρώην διεθνής αριστερός μπακ χαφ, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά το ατυχές πέρασμά του από την τουρκική Ανκαραγκουτσού και ο «γηραιός» φαντάζει μια πολύ πιθανή και θελτική επιλογή για τον ίδιο, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και στα γαλλικά ΜΜΕ.

Το τελευταίο διάστημα προπονείται στη Γαλλία αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, ενδέχεται να συναντηθεί ακόμα και μέσα στην ημέρα μαζί του, προκειμένου να γεφυρωθεί η (μικρή πάντως) διαφορά και να τελειώσει θετικά τη μεταγραφή.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα και ο Ηρακλής θα γίνει ο έβδομος σταθμός της καριέρας του, μετά τις Καέν, Τρουά, Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρέιντζερς και Ανκαραγκουτσού.

Με τη Μονακό μάλιστα, ο Ροτέν πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, συμμετέχοντας μάλιστα και στον τελικό τυο Champions League απέναντι στην Πόρτο, το 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια: