Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Με οπαδούς στη Ν. Σμύρνη ο Ηρακλής

Την συμπαράσταση των οπαδών του, θα έχει ο Ηρακλής στο παιχνίδι της Κυριακής (28/11, 15.00) στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Μετά από την σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε σήμερα, αποφασίστηκε να δοθούν 500 εισιτήρια- των 15 ευρώ για την θύρα 8 του γηπέδου- για τους οπαδούς των φιλοξενουμένων

Τα «κυανόλευκα» εισιτήρια θα διατεθούν από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής και δεν προβλέπεται διάθεσή τους από εκδοτήριο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Ο επίσημος Ηρακλής, διασφάλισε στον Πανιώνιο ανταποδοτικότητα στο συγκεκριμένο θέμα και έτσι στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου θα βρεθούν οπαδοί του Πανιώνιου στο «Καυταντζόγλειο».

Τον Πανιώνιο εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Λαυρέντης Αργυρόπουλος, ενώ τους «κυανέρυθρους» οι κ.κ Κοχλίδης και Κολυδάς.

Παραμένεις τις τρεις κίτρινες ο Σολτάνι

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, μέσω της νομικής υπηρεσίας της ομάδας στην Αθήνα, διερεύνησαν σήμερα το θέμα των καρτών του Καρίμ Σολτάνι και έλαβαν την διευκρίνιση ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα χρεωθεί με τέταρτη κίτρινη κάρτα, καθώς ο κανονισμός που ισχύει προβλέπει ότι (και σε αυτήν τη περίπτωση) η κόκκινη κάρτα υπερισχύει της κίτρινης, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της δεύτερης κίτρινης στον ίδιο αγώνα.

Έτσι ο γαλλοαλγερινός επιθετικός παραμένει στις τρεις κίτρινες κάρτες και η ποινή που θα του επιβληθεί θα αφορά στην αποβολή του (για εξύβριση όπως υποστήριξε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: