Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Χάβος: "Το σκορ δεν... λέει την αλήθεια"

Στην αποβολή του Βλάνταν Ιβιτς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πώς μέχρι το συγκεκριμένο χρονικό σημείο η ομάδα του ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ.

"Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Ηρθαμε για να νικήσουμε και το δείξαμε μέχρι την αποβολή. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία, καλή αμυντική συμπεριφορά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Η αποβολή αποσυντόνισε την ομάδα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Μέχρι την αποβολή ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την αποβολή χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και με δέκα παίκτες ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Νομίζω πως ο Μαλεζάς έχει θλάση, αυτή είναι η αρχική εκτίμηση".

Στην αποβολή του Ίβιτς στάθηκε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Παμπορίδη: "Το σκορ δεν αντικατροπτίζει την εικόνα του αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι και παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι την αποβολή. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που ήμασταν καλύτεροι .Αυτά συμβαίνουν. Στο δεύτερο πάλι ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή, αλλά είχαμε και τρεις αμφισβητούμενες φάσεις, κάποια από τις τρεις πρέπει να ήταν πέναλτι. Στη δική μου φάση υπάρχει επαφή δεν ξέρω αν ήμουν οφσάιντ. Όμως υπάρχει επαφή. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα για να πάρουμε πέναλτι. Έχει φτάσει 11η αγωνιστική και δεν έχουμε πάρει πέναλτι. Αν καμία φάση από αυτές δεν ήταν πέναλτι, θα τις δούμε στην τηλεόραση και θα ζητήσω συγνώμη από τον διαιτητή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: