Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αντσελότι: «Δεν είμαι Φέργκιουσον»!

Δεν του φτάνουν τα κακά αποτελέσματα της Τσέλσι, ο Κάρλο Αντσελότι έχει να αντιμετωπίσει και την έντονη κριτική των Μέσων Ενημέρωσης. Μάλιστα, φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, όταν κατηγορήθηκε πως του λείπει ο έλεγχος που έχει ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από την ήττα στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Μπέρμιχαμ.

«Με συγκρίνετε με τον Φέργκιουσον, αλλά είναι διαφορετική κατάσταση. Ο Φέργκιουσον έχει τον πλήρη έλεγχο της ομάδας, εγώ έχω μόνο την τεχνική ηγεσία. Τελεία και παύλα. Εντάξει; Προφανώς, όταν η ομάδα δεν νικά, όλοι κατηγορούν περισσότερο τον προπονητή, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό», ήταν η απάντηση του Αντσελότι στους δημοσιογράφους που τον σύγκριναν με τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων».

Ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόδοση της Τσέλσι στους τελευταίους τέσσερις αγώνες:

«Αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είμαστε έτοιμοι να τη ξεπεράσουμε γρήγορα. Δεν παίξαμε καλά κόντρα στη Σάντερλαντ, αλλά είναι αλήθεια ότι αγωνιστήκαμε καλά στο ματς με τη Μπέρμιχαμ, όσοι είδαν τον αγώνα το είπαν», δήλωσε ο Αντσελότι, ο οποίος συμπλήρωσε πως η αδυναμία στο σκοράρισμα είναι ο λόγος των κακών εμφανίσεων της Τσέλσι.

«Χάνουμε γιατί έχουμε πετύχει ένα γκολ σε τέσσερις αγώνες. Πρέπει να βελτιωθούμε, να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Η Τσέλσι ισοβαθμεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: