Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μίλησαν για Άντερσον, με τον Ζορζ Μέντες, οι 'πράσινοι'

Γεγονός είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει, πλέον, ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Ζορζ Μέντες, ατζέντη του Ζεσουάλδο Φερέιρα.Όπως αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ το 'Goal', ο Πορτογάλος μάνατζερ βρέθηκε το τελευταίο διήμερο στην Ελλάδα, προκειμένου να 'φιξάρει' τη συμφωνία τού πελάτη του με το 'τριφύλλι'.

Παράλληλα, όμως, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία συζήτησε με τον Κάρλος Φρέιτας και για ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς ήταν και ο άσος τής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 22χρονος χαφ Άντερσον.

Το όνομα του παίκτη είχε συνδεθεί πρόσφατα, μέσω δημοσιευμάτων τού ξένου Τύπου, με τον Παναθηναϊκό ως υποψήφιος να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο χρόνος συμμετοχής του φέτος στον αγγλικό σύλλογο είναι περιορισμένος και το 'τριφύλλι' φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του τον προσεχή Γενάρη.

Τον ξέρει ο Φερέιρα

Άλλωστε, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά τον αριστεροπόδαρο χαφ, δεδομένου ότι επί των ημερών του στην Πόρτο ανέβασε την απόδοσή του και πήρε μεταγραφή (έναντι 20 εκ. ευρώ) στην Μ. Γιουνάιτεντ. Ο 64χρονος προπονητής, μάλιστα, τον προώθησε στην πρώτη ομάδα τής Πόρτο και, τελικά, δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Στη λίστα και ο Φερνάντες

Πλην του Άντερσον, ο Μέντες μίλησε και για άλλους ποδοσφαιριστές με τον Κ. Φρέιτας. Ένας από αυτούς ήταν ο Φερνάντες, της Βαλένθια. Η περίπτωση του μοιάζει εξαιρετική και, όπως αναφέρει σήμερα η 'Πράσινη', είναι εφικτό να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού τον προσεχή Γενάρη και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι τού 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: