Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μαντσίνι: «Είμαι ο καλύτερος»

Έχει αποδεχτεί τη ζωή και τα σχόλια που δέχονται οι προπονητές και για αυτό το λόγο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε την αυτοκριτική του μετά την εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Φούλαμ (1-4), τονίζοντας πως είναι ο καλύτερος προπονητής.

«Πάντα έλεγα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής. Την προηγούμενη βδομάδα ήμουν ένας χαζός προπονητής, ο οποίος ήταν έξι βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους. Έτσι έχουν τα πράγματα όταν είσαι προπονητής. Αν κερδίζεις είσαι κορυφαίος, αν χάνεις είσαι χαζός, ξέρω τι συμβαίνει και δεν με νοιάζει», τόνισε ο Μαντσίνι.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Σίτι δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κακό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Μπέρμιγχαμ (0-0).

«Δεν νομίζω πως υπάρχει διαφορά, γιατί στον αγώνα με τη Μπέρμιγχαμ είχαν δέκα ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα. Στο ποδόσφαιρο αν σκοράρεις μια φορά, το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει και μπορείς να βάλεις δύο ή τρία γκολ», συμπλήρωσε ο προπονητής των «πολιτών», οι οποίοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση, απέχοντας τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: