Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Χρυσώνει το χρυσό παιδί

Σε 15 ημέρες, το πολύ, ο Κέβιν Μιραλάς θα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο ατζέντης του παίκτη συμφώνησαν, σχεδόν, σε όλα στην σουίτα του μεγαλομετόχου στο Καραϊσκάκη.Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να "χρυσώσει" τον Κέβιν Μιραλάς, προσφέροντάς του συμβόλαιο με αποδοχές που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ!
Ο Κέβιν Μιραλάς δεν σταματάει να σκοράρει. Και όπως φαίνεται, θα συνεχίσει να το κάνει και του χρόνου, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη σύντομη συνάντηση που είχε με τον ατζέντη του παίκτη, έδωσαν τα χέρια για την παραμονή του Βέλγου σούπερ-σκόρερ στο λιμάνι.

Ο Ενροτό, που παρακολούθησε τον αγώνα από τα επίσημα του Γ.Καραϊσκάκης και στη συνέχεια συναντήθηκε στην σουίτα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, με τον κ.Μαρινάκη, δεν είχε να εκφέρει πολλές διαφωνίες στην πρόταση που του έχει έτοιμη ο Ολυμπιακός.

Οι πληροφορίες , αναφέρουν ότι ο Μιραλάς θα εισπράξει, την ερχόμενη σεζόν, περισσότερα από 1.000.000 ευρώ (φέτος οι αποδοχές του αγγίζουν τις 900.000) και προφανώς δεν θα υπογράψει... μονοετές συμβόλαιο.

Ένα μικρό πρόβλημα, που έχει προκύψει με την εφορία, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα διευθετηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αν δεν συμβεί κάτι το απρόοπτο, μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα υπάρξει οριστική συμφωνία με τον παίκτη και θα απομένει, πλέον, η διαπραγμάτευση με την Σεντ Ετιέν.

Η γαλλική ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης έχει στα υπόψιν την ρήτρα των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει από το καλοκαίρι όταν "δάνεισε" τον παίκτη στον Ολυμπιακό.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας δήλωσε ότι η Σεντ Ετιέν δεν συζητάει τίποτε περισσότερο από την καταβολή της ρήτρας των 2.5 εκ.

Οι "ερυθρόλευκοι", ωστόσο, εφόσον έχουν την σύμφωνη γνώμη του Μιραλάς, που έτσι κι αλλιώς θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, για ανανέωση της παραμονής του στον Πειραιά, ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να διαπραγματευτούν βρίσκοντας τους Γάλλους πιο ...διαλλακτικούς.

Ο Μιραλάς, πάντως, είναι ενθουσιασμένος από τα ...κατορθώματά του με τα "ερυθρόλευκα". Με τον ΠΑΟΚ έβαλε δυο γκολ, έφτασε ήδη τα 7 και έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκη στο Καραϊσκάκη.

Προφανώς, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα λόγο να του χαλάσει χατίρι. Το ...αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: