Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Δύσκολοι καιροί για πρωτοπόρους!

Επικίνδυνες εξόδους για Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Τα «καναρίνια» αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό στη Νίκαια, ενώ οι Ηπειρώτες τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Ο τρίτος της παρέας, ΟΦΗ, υποδέχεται την Ηλιούπολη.

Η 14η αγωνιστική:

Τετάρτη 15/12

Πανθρακικός – Εθνικός (15:00)

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός μετά την ήττα του από τον Παναιτωλικό, υποδέχεται τον Εθνικό, ο οποίος ανεβαίνει στην ακριτική πόλη με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί του ΟΦΗ. Ο Εμίλιο Φερέρα δύσκολα θα υπολογίσει τον Ρομπέρ, ενώ ο Σάββας Παντελίδης υπολογίζει τον Κοκκίνη και όχι τους Φαρινόλα, Μασμανίδη. Μάλιστα οι τσέπες των «κυανόλευκων» γέμισαν καθώς τους καταβλήθηκαν δόσεις συμβολαίων τους.

Καλλιθέα – Διαγόρας

Η αθηναϊκή ομάδα υποδέχεται τον Διαγόρα, ο οποίος μετά από τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας θέλει ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη η Καλλιθέα προέρχεται από την «λευκή» ισοπαλία με τον Ιωνίκο.Ο κ. Βλαστός δεν υπολογίζει τον Ζουμπουλάκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από την άλλη πλευρά ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκούτμαν, Σαλαμαστράκη, ενώ επιστρέφει ο Ζλάτκοβιτς.

ΟΦΗ – Ηλιούπολη

Μετά το «κάζο» με τον Εθνικό, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Ηλιούπολη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Μετά τον Λιάπακη, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει δεν αποκλείεται να σύρουν κι άλλοι τον χορό. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει τον τραυματία Μονιάκη και τον τιμωρημένο Μπούρμπο. Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Αλεξίου δεν έχει στα πλάνα του τους Δημήτρη, Σικαλιά, Ρουσάκη και Νικολόπουλο

Εθνικός Αστέρας – Αγροτικός Αστέρας

Στην Καισαριανή ο Εθνικός Αστέρας, που προέρχεται από την ισοπαλία με την Ηλιούπολη, και θέλει το τρίποντο. Ο Νίκος Παντέλης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο παιχνίδι της Τετάρτης θα έχει μόνο επιστροφές των Παριανό, Χωριανόπουλο, Κριπιντίρη. Από την άλλη πλευρά ο Αγροτικός Αστέρας μετά το στραπάτσο με την Δόξα Δράμας θέλει μια νίκη εκτός έδρας για να… «ρεφάρει». Εκτός θα είναι οι Χασιώτης και Ν. Παπαδόπουλος.

Βέροια – Λεβαδειακός

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια γίνεται στη Βέροια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ο οποίος με την ψυχολογία στα ύψη από την νίκη επί του ΠΑΣ, θέλει μια ακόμη σπουδαία νίκη. Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι ο Καλί, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από την άλλη πλευρά ο Βασίλης Βούζας δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενόψει της αναμέτρησης με την Βέροια.


Δόξα Δράμας – Πιερικός

Δύο από τις πιο καλές ομάδες της κατηγορίας συγκρούονται στην Δράμα, όπου η Δόξα υποδέχεται τον Πιερικό. Οι γηπεδούχοι μετά την σπουδαία νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα θέλουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, έχοντας τον Μάρκο Μαρκόφσκι σε εξαιρετική κατάσταση. Από την άλλη πλευρά ο Πιερικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μήτρου και Πέντα.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα (18:00)

Το ντεμπούτο του Νίκου Κεχαγιά δεν ήταν και το καλύτερο, αφού η ομάδα του γνώρισε την ήττα από τον Διαγόρα και θέλει μία νίκη με τα Τρίκαλα για να κάνει σεφτέ. Εκτός για την ομάδα της Καρδίτσα οι Τσάγγαρης και Βέλα Τζούνιορ. Από την άλλη πλευρά τα Τρίκαλα μετά την ισοπαλία με την Βέροια φιλοξενούνται στην Καρδίτσα χωρίς τους Σκάγκλια, Στεπάνοβιτς και Βελέτη.

Θρασύβουλος – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

Επικίνδυνη έξοδος για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Φυλή κόντρα στον Θρασύβουλο. Η ήττα από τον Λεβαδειακό έριξε την ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας όμως πλέον η νίκη στο παιχνίδι με τους «πράσινους» είναι μονόδρομος. Ο Βέλγος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπακαγιόκο, Ντε Βινσέτι και Κώτσιο. Από την άλλη πλευρά ο κ. Μανίκας δεν υπολογίζει τους Μουστόγιαννη, Βασιλείου, Λανγκλέ, Παπαζούδη, Παπαθανασίου, Ντελγκάδο και Μπενίσκο.

Ιωνικός – Παναιτωλικός (19:00)

Η τελευταία αναμέτρηση της ημέρας είναι αυτή του Ιωνικού με τον Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» με τον αέρα της κορυφής θέλουν ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο εκτός έδρας. Ο Γιάννης Νταλακούρας δεν υπολογίζει τους Καούνο και Θεοδωρίδη. Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός έχει τα… δικά του. Παράπονα έκανε ο πρόεδρος της ομάδας. Κώστας Χαραλαμπίδης για την λιγοστή προσέλευση κόσμου. Εκτός για την ομάδα του κ. Πετράκη θα είναι ο Μελαμπιανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: