Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Νέο δίδυμο στα χαφ

Όχι έναν αλλά δυο χαφ θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Το πρόβλημα που έχει εντοπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη μεσαία γραμμή δεν λύνεται με την προσθήκη ενός παίκτη. Έτσι, εκτός από τον αριστεροπόδαρο κεντρικό χαφ οι «πράσινοι» θα ψάξουν και για έναν παρτενέρ του.
Στην κορυφή της λίστας των Αντωνίου-Φρέιτας φιγουράρει ο Στέιν Σχάαρς. Ο Ολλανδός μέσος θέλει να φύγει από την Αλκμααρ και έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Το εμπόδιο είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του. 

Ο Μπερνάρντ Κουμορτζί είναι ο μέσος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από τον ελληνικό χώρο. Κι εδώ όλα όμως θα εξαρτηθούν από τα λεφτά που θα ζητήσει ο Πανιώνιος. Οι «πράσινοι» πάντως έχουν έτοιμα τα ανταλλάγματα σε παίκτες.
Ένα νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Ματίας Ιγκλέσιας.  Σύμφωνα με την «Sportday», άνθρωποι του Παναθηναϊκού «τσέκαραν» τον άσο της Λάρισας στο ματς με την ΑΕΚ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.  Ο ενδεχόμενος δανεισμός του Νταμιέν Πλεσί, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τον Ιγκλέσιας.
Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Κάρλος Φρέιτας ρώτησε για τον Κρίστιαν Ροντρίγκεζ, ο οποίος υπήρξε  από τα αγαπημένα παιδιά του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Πόρτο και φέτος έχει λίγες συμμετοχές. Η Πόρτο φέρεται να τον πουλάει ή να τον παραχωρεί δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: