Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Το στοίχημα του Αδαμίδη

Προσωπικό στοίχημα για τον Σταύρο Αδαμίδη είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό επανέλαβε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας. Όπως γράφει η  «Ώρα των Σπορ» ο κ. Αδαμίδης τόνισε πως στόχος του είναι  να συσπειρώσει όλο τον κόσμο προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο αγώνας με τη Ζενίτ για το Europa League μπορεί να μονοπωλεί αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον του προέδρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελεί τα υπόλοιπα θέματα, που απασχολούν την ΑΕΚ. Και το πιο καυτό ίσως είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισμαέλ Μπλάνκο

Η  αποκάλυψη της «Nuernberger Nachrichten» ότι η Νυρεμβέργη είναι έτοιμη να προσφέρει στον Αργεντινό συμβόλαιο και στην «Ένωση» ένα μικρό ποσό ώστε να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο έχει βάλει σε σκέψεις  την διοίκηση, η οποία μετά τον αγώνα με τη Ζενίτ θα προσπαθήσει να κλείσει αυτό το μέτωπο.

Ο 17χρονος Καμερουνέζος  Μπρούνο δοκιμάζεται με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ. Αγωνίζεται ως δεξιός χαφ και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Βιγιαρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: