Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Την δική της απάντηση έδωσε η "Γένεσις" αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην ΚΑΕ Άρης.

«Tις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας σχόλια δυσμενή και δυσφημιστικά για την εταιρία «ΓΕΝΕΣΙΣ Α.Ε.» και τα μέλη της (όπως «οι μάσκες έπεσαν» κλπ). Το γεγονός αυτό μας υποχρεώνει στην παρούσα μικρή παρέμβαση, αναγκαία για την αποκατάσταση της αλήθειας.

1. Η «ΓΕΝΕΣΙΣ Α.Ε.» συστάθηκε το 2003 και αποτέλεσε τον αναγκαίο φορέα για να ολοκληρωθεί η ειδική εκκαθάριση της παλαιάς ΚΑΕ ΑΡΗΣ, να καταβληθεί υπέρ του Δημοσίου το σχετικό τίμημα και να συσταθεί χωρίς οποιοδήποτε χρέος η νέα ΑΡΗΣ ΚΑΕ – 2003.

2. Μετά την επίτευξη του κύριου αυτού στόχου, η ΓΕΝΕΣΙΣ προσπάθησε πολύ για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας (που πρωταγωνίστησε), αλλά και για την ενδυνάμωση της μετοχικής σύνθεσης της ΚΑΕ και έτσι κατά τον Αύγουστο του 2005 εισήλθαν σ’ αυτήν και οι κ. Τζεβελέκης, Παπαπέτρου και Νικολαΐδης, στους οποίους, χωρίς να λάβουμε προσωπικά το παραμικρό αντάλλαγμα, μεταβιβάσαμε αντίστοιχο μέρος των μετοχών της ΚΑΕ. Και αργότερα, πιστεύοντας εύλογα ότι ο κ. Τζεβελέκης είχε όλα τα προσόντα και τα εχέγγυα να διοικήσει σωστά την ΚΑΕ και να αποτελέσει την ενδεδειγμένη διάδοχη κατάσταση, η ΓΕΝΕΣΙΣ του ανέθεσε τη διοίκηση της εταιρίας, αφού προηγουμένως έσπευσε να καλύψει τις τότε οικονομικές εκκρεμότητες της ΚΑΕ. ΄Ετσι, η ΓΕΝΕΣΙΣ είχε ανταποκριθεί στο σκοπό της και έκλεισε οριστικά τον κύκλο της.

3. Όπως δήλωσαν όλα τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, θα παρέμεναν πάντοτε ένθερμα και γνήσια μέλη της αρειανής οικογένειας, πράγμα που δείχνουν έκτοτε με ποικίλους τρόπους. Στο πλαίσιο αυτό εισήλθαν από τον Ιούνιο του 2010 στην εταιρία «ΣΑΡΙΣΑ», από τους κόλπους της οποίας μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του ΑΡΗ μετέχουν και θα μετέχουν με τις όποιες δυνάμεις τους έκαστος στην ενίσχυση της ΚΑΕ.

4. Από το 2003 και μέχρι σήμερα χωρίς καμιά εξαίρεση ούτε η ΓΕΝΕΣΙΣ σαν ανώνυμη εταιρία ούτε τα μέλη της επιδίωξαν τη δημοσιότητα ή την προσωπική προβολή ούτε εμφανίστηκαν σαν άνθρωποι αστείρευτων οικονομικών δυνατοτήτων. Η ΓΕΝΕΣΙΣ είχε συγκεκριμένες δυνατότητες που εξάντλησε, πετυχαίνοντας το σκοπό της. Η «αρειανή οικογένεια» και η ιστορία θα κρίνουν, αν η ΓΕΝΕΣΙΣ και τα μέλη της προσέφεραν από αγάπη στην ομάδα και χωρίς οποιοδήποτε άλλο κίνητρο ή αν αντίθετα φορούσαν μάσκες που τώρα έπεσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: