Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

«Υπάρχει ασυλία»

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την έφεση του Παναθηναϊκού η οποία έγινε δεκτή με αποτέλεσμα την ακύρωση της τιμωρίας της έδρας των πράσινων. Στο… λιμάνι κάποιοι κάνουν λόγο για «ασυλία» που δίνεται όταν λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις… Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι εάν δεν υπήρχε ο αποψινός «Αγώνας Κατά της Φτώχειας», τότε, θα είχαν ανέβει πολύ οι τόνοι με σκληρή επίσημη τοποθέτηση για το ζήτημα…

Παρόλα αυτά, ήδη, άτομα από την ΠΑΕ εκφράζουν τον προβληματισμό τους και κάνουν λόγο για απόφαση η οποία αποτελεί «ντροπή» για την ΕΠΟ.

«Από ότι φαίνεται υπάρχει ασυλία και το γνωρίζουν καλά με αποτέλεσμα να τα «σπάνε» σε όποια πόλη πάνε», ανέφεραν κύκλοι της διοίκησης. «Τα φαινόμενα βίας πρέπει εκλείψουν, αλλά με τέτοιες αποφάσεις συμβαίνει το αντίθετο. Δίνουν κίνητρο και ασυλία, αφού δεν τιμωρούνται ούτε αυτοί, ούτε η ομάδα τους», αναφέρουν.

Εκτός από αυτό, στον Πειραιά στέκονται και στο γεγονός ότι υπήρχε απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού κάτι που δεν ίσχυσε. «Η απαγόρευση δεν τηρήθηκε. Τηρήθηκε μόνο για τους οπαδούς της ομάδας μας», ανέφεραν στην ΠΑΕ και εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για τον κ.Μπιτσαξή, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι –πλέον- είναι ακατάλληλος για τη θέση που βρίσκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: