Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ρονάλντο–Ζιντάν: «Σας ευχαριστούμε όλους»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είχαν να πουν για τους Έλληνες φιλάθλους και τους παίκτες που απάντησαν θετικά στο κάλεσμά τους, είπαν οι Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο, οι οποίοι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την αναμέτρηση των φίλων των δύο «αστέρων» με επίλεκτους παίκτες του Ολυμπιακού κατά της φτώχιας, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ρονάλντο, τόνισε: «Είναι ο όγδοος αγώνας κατά της φτώχιας που κάνω με τους φίλους μου. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ για το γεγονός αυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό. Όλοι οι παίκτες που ανταποκρίθηκαν όταν τους καλέσαμε και κυρίως τους φιλάθλους που θα έρθουν να δουν αυτό το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει ο αγώνας. Γι’ αυτό το λόγο σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», είπε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα, προς απογοήτευση των Ελλήνων φιλάθλων: «Δεν θα παίξω γιατί τραυματίστηκα στο τελευταίο παιχνίδι όμως όσοι παίξουν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό»

Από την πλευρά του ο Ζινεντίν Ζιντάν, τόνισε: «Ξεκινήσαμε πριν 8 χρόνια στην Ελβετία. Έχουμε κάνει πολλά παιχνίδια για τον συγκεκριμένο σκοπό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες, ξέρουμε ότι είναι φιλάνθρωποι. Όλοι ξέρουμε ότι περνούν δύσκολες στιγμές με την οικονομική κρίση, όμως χαιρόμαστε που θα έρθουν στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: