Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

"Μπράβο, Παρκ"

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επαίνεσε την απόδοση του Παρκ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ.
«Είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στην Άρσεναλ. Δυστυχώς, όμως, θα αναγκαστούμε να τον χάσουμε για επτά παιχνίδια, λόγω του Ασιατικού Κυπέλλου και αυτό είναι απογοητευτικό» δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός μετά τη νίκη 1-0 της ομάδας του.

Ο Φέργκιουσον δεν θα μπορούσε να μην κάνει ιδιαίτερη αναφορά για το πέναλτι , που εκτέλεσε άουτ ο Ρούνεϊ. «Συνήθως τα χτυπάει χαμηλά και δεν τον έχω ξαναδεί να εκτελεί πέναλτι με τέτοιο τρόπο», είπε και πρόσθεσε.  «Το χαμένο πέναλτι του Ρούνεϊ, έδωσε ώθηση στην Άρσεναλ, αλλά αμυνθήκαμε πολύ καλά και η αμυντική μας τετράδα ήταν καταπληκτική».
Από την άλλη πλευρά ο Αρσέν Βενγκέρ απέδωσε την ήττα της Άρσεναλ στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. «Το παιχνίδι είχε πολύ μεγάλη ένταση, οι δυο ομάδες ήταν πολύ καλά οργανωμένες, αλλά η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν κακή. Η ποιότητα του παιχνιδιού «υπέφερε» από τον κακό αγωνιστικό χώρο και γι αυτό έγιναν πολλά τεχνικά λάθη από δύο ομάδες που δεν συνηθίζουν να τα κάνουν».
Αναφερόμενος, στο αποτέλεσμα ο Αλσατός τεχνικός δήλωσε : «Δεν νομίζω ότι αποτύχαμε. Απλώς χάσαμε ένα παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε αυτό το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: