Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τσιρίλο-«Δεν φοβόμαστε τίποτα»

Ο ΠΑΟΚ «ΠΕΤΑΞΕ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ. ΤΣΙΡΙΛΟ: «ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ». «ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ». ΟΚΤΑΜΕΛΗΣ ΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.–
Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν φοβάται κανέναν, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε στους εκπροσώπους τού Τύπου που ήταν συγκεντρωμένοι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», λίγο πριν η αποστολή τού «δικέφαλου του Βορρά» αναχωρήσει για Κροατία, σχολιάζοντας ότι στη σκέψη του ίδιου και των συμπαικτών του δεν μπορεί να βρίσκεται η ισοπαλία εναντίον της Ντιναμό, αλλά η νίκη.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, όλοι είμαστε έτοιμοι, θα πάμε με πολλή δύναμη να κάνουμε κάτι καλό», είπε ο Ιταλός αμυντικός, που δεν θέλει να σκέφτεται ότι ο ΠΑΟΚ βολεύεται και με το ‘Χ’», είπε αρχικά ο πεπειραμένος σέντερ μπακ και συμπλήρωσε για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση:

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μας κάνει και η ισοπαλία, πρέπει να πάμε ήρεμοι, να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Ντιναμό είναι καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

«ΠΑΟΚ είμαστε… »

Τέλος, ο Τσιρίλο σχολίασε ότι η ομάδα του δεν φοβάται τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, συμπληρώνοντας ότι η Ντιναμό διαθέτει κάποιους καλούς παίκτες στο ρόστερ της: «Ο αντίπαλός μας έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να λειτουργήσουμε σαν σύνολο, να είμαστε μια ομάδα, να είμαστε προσεκτικοί. Είμαστε ΠΑΟΚ και δεν φοβόμαστε τίποτα».

Δεν μίλησε ο Χάβος

Από την πλευρά του ο Μάκης Χάβος προτίμησε να μην μιλήσει, πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Ο τεχνικός τού «δικέφαλου του Βορρά», άλλωστε, θα τοποθετηθεί για το παιχνίδι στην προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνέντευξη Τύπου, στις 18.30.

Με οκταμελή συνοδεία

Τέλος, να αναφέρουμε ότι με την αποστολή, για πρώτη φορά, ταξιδεύει μία οκταμελής ομάδα ασφαλείας. Το παιχνίδι, άλλωστε, θεωρείται υψηλού κινδύνου και οι άνθρωποι της ομάδας έλαβαν τα μέτρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: