Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Μουντιαλικοί για το λιμάνι

Μουντιαλικά ονόματα ακούγονται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τουλάχιστον παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Μετά τη συνάντηση Βαλβέρδε-Μαρινάκη για τα μεταγραφικά πήραν φωτιά τα φαξ στα γραφεία της ΠΑΕ. Σύμφωνα με την «Εξέδρα» ο Ολυμπιακός με δεδομένο τον δίαυλο επικοινωνίας που έχει με τη Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να φέρει στο λιμάνι το Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αποτελεί «παλιά αγάπη» για τους «ερυθρόλευκους».
Μιαν άλλη περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» ο  Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Δεν είναι η πρώτη φορά που προτείνεται στον Ολυμπιακό ο Μεξικανός. Το ίδιο είχε συμβεί και στις προηγούμενες δυο μεταγραφικές περιόδους.

Ο Σάντος έχει όλες εκείνες τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο Βαλβέρδε. Αγωνίζεται τόσο πίσω από τους επιθετικούς, όσο και στις πτέρυγες. Δεν έπιασε Γαλατάσαραϊ και αναζητεί έναν καλύτερο σταθμό στην καριέρα του. Λέγεται πως για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον Λίβερπουλ και Τζένοα.

Άλλοι στόχοι του Ολυμπιακού εντοπίζονται στη Γαλλία. Ο Λουντοβίκ Ομπρανιάκ της Λιλ, ο Μπενουά Σεϊρού που είναι στην έξοδο της Μαρσέιγ και ο Βίλιαν Βενκέρ της Ναντ έχουν μπει στο μικροσκόπιο των «ερυθρόλευκων». Από την ελληνική αγορά ενδιαφέρον υπάρχει  για τον Μπερνάρ Κουμορτζί του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: