Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η «καλύβα» του Μπος!

Το ότι στο Μαϊάμι το «φυσάνε» το ξέραμε… Πιο απτές άλλωστε αποδείξεις από τις πρόσφατες φωτογραφίες της έπαυλης του Λεμπρόν Τζέιμς, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Και ενώ δείχνεις πεπεισμένος πως μόλις βρήκες το… «ταβάνι» σε αυτό που κοινώς αποικαλούμε «χλίδα», έρχεται κάτι άλλο να σου υπενθυμίσει πως ακόμα δεν έχεις δει τίποτα…

Ο λόγος γίνεται για το μέγαρο του Κρις Μπος… Ο άσος των Μαϊάμι Χιτ ξόδεψε 3.5 εκατ. δολάρια (2.6 εκατ. ευρώ) περισσότερα από τον «βασιλιά», (και 9.3 εκατ. ευρώ συνολικά), για να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων του.

Και δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε σπίτι. Με έκταση που αγγίζει τα 12.000 τετραγωνικά μέτρα, επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια και με ύψος που πλησιάζει τα 20 πόδια, το μέγαρο του 26χρονου φόργουορντ/ σέντερ αποτελεί την attraction όλων όσων επισκέπτονται το North Bay Road. Διαθέτει ακόμα γυμναστήριο, ασανσέρ, κήπο στην αυλή, θερμαινόμενη πισίνα, ψησταριά καθώς και την απιτούμενη υπέροχη θέα στον κόλπο Biscayne, ενώ μεταξύ των περιοίκων της περιοχής συγκαταλέγονται οι Ματ Ντέιμον και Μπι Γκιζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: