Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Με Τσέχο στο τιμόνι;

Μετά τη δήλωση του μεγαλομετόχου, Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος επιβεβαίωσε τη συμφωνία με ξένο τεχνικό, όλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που ακούγεται για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, είναι ο Μίροσλαβ Μπέρανεκ.

Ο Τσέχος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ακρίτες και να απομένουν ουσιαστικά οι υπογραφές. Ο Μπέρανεκ έχει διατελέσει προπονητής της Σλάβια Πράγας τις περιόδους 1993-95 και 2001-03, ενώ την περίοδο 2000-02 είχε αναλάβει τα ηνία της εθνικής Ελπίδων της Τσεχίας. Μάλιστα από το 2002 έως το 2006 ήταν βοηθός του Μπρούκνερ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Το 2006-2007 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουγγαρίας με την Ντέμπρετσεν, ενώ η επόμενη χρονιά ανέλαβε την Αλ Ουάσλ του Ντουμπάι. Το 2008 επιστρέψει στην πατρίδα του, αρχικώς στην Μπρνο, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Κλάντνο (Β' Τσεχίας.

Σε περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση Μπέρανεκ, ο Χρήστος Πανόπουλος, εξετάζει άλλες δυο περιπτώσεις.

Ξεκούραση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης. Οι τραυματίες Γκλέισον Στιόυαρτ και Σταθάκης βρέθηκαν στο προπονητήριο και συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, με τον βραζιλιάνο αμυντικό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: