Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Πρώτα ΟΑΚΑ, μετά Γενική Συνέλευση

Ο Παναθηναϊκός πάει για νίκη κόντρα στην Καβάλα (19:30, ΝS1) για να βρεθεί και πάλι στο -5 από την κορυφή, στη σκιά της αυριανής Γενικής Συνέλευσης που θα κρίνει πολλά στα διοικητικά. Πράσινη η προϊστορία.


Ο Ολυμπιακός με τη χθεσινή νίκη του επί του Πανσερραϊκού έφτασε στο +8 και ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για γκέλα. Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον κακό της δαίμονα τα τελευταία δύο χρόνια (δύο ισοπαλίες, μία ήττα) και το τρίποντο είναι μονόδρομος. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αρκετές απουσίες, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μπουμσόνγκ, αλλά και στον τιμωρημένο Λέτο. Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Λουίς Γκαρσία φαίνεται να έχει το προβάδισμα από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 4-3-3 του Τριφυλλιού. Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Καντέ – Σαριέγκι. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Ο Σιμάο θα είναι το αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά τον Νίνη και τον Κατσουράνη. Ο Γκοβού θα κινείται στα δεξιά της επίθεσης και αριστερά ο Λουίς Γκαρσία. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σισέ.


16 νίκες σε 18 ματς

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει με την Καβάλα (εκτός από τα δύο τελευταία χρόνια) καθώς σήμερα θα φιλοξενήσει για 19η φορά τους Αργοναύτες. Στις προηγούμενες 18 αναμετρήσεις οι Πράσινοι έχουν 16 νίκες και μια ισοπαλία (1974-75), ενώ πέρσι ηττήθηκαν για πρώτη φορά. Όσον αφορά τη συγκομιδή των γκολ το Τριφύλλι έχει σκοράρει 52 φορές και η Καβάλα 11.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: