Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ....

Επιμέλεια - Tenorio.

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια.


Δεν με πείραξε τόσο πολύ η Albacete πού χάσαμε, όσο η ισοφάριση της Jaguares στο τέλος τού αγώνα, ενώ το παιχνίδι ήταν 2-1 μέχρι το θάνατο πού λέμε, πάρτο στο 90+ καί άντε γειά. Τουλάχιστον να κλείναμε συμπαθητικά την βραδιά σε συνδιασμό με τον άσο της Lens

Χωρίς πολλά πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.


Cesena - Roma   (2)

Σε καλούτσικη φάση φένεται να είναι η Cesena, καθώς παραμένει γιά 3 σερί αγωνιστικές αήττη με 2 νίκες καί μία ισοπαλία.Πάντως γενικά σε όλα της τα παιχνίδια παρουσιάζει πρόβλήμα στο γκόλ, καθώς διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 13 τέρματα μόλις σε 19 παιχνίδια.. Ομάδα πού θα παλέψει γιά την σωτηρία της ως το τέλος τού πρωταθλήματος.

Πρώτη ήττα μετά από 3 σερί νίκες για την Roma, η οποία έχασε εκτός έδρας από την Samptoria με σκόρ 2-1.Πάντως αυτή η ήττα, ήταν η δεύτερη μόλις σε 13 αγώνες.Όπως καί να το κάνουμε η Roma είναι ανώτερη, αν παίξει σύμφωνα με αυτό πού μπορεί καί πιάσει καλό παιχνίδι, θεωρώ πως έχει τα φόντα να περάσει από την έδρα της Cesena.

Στις επιλογές μού το διπλό της Roma σε απόδοση (2,05)


Liverpool - Everton   (1)

Ti να πείς τώρα γιά αυτήν την Liverpool, ότι καί να πείς θα είναι λίγο.Σε αθλιότατη κατάσταση εδώ καί πάρα πολύ καιρό δεν λέει να σηκώσει κεφάλι.Η Everton από την πλευρά της σαφώς καί είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Liverpool την δεδομένη στιγμή.Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, ντέρμπι το ματσάκι, ότι καί να πείς μπορει να πάει στο βρόντο.

Πολύ μεγάλο ματς για την Liverpool, το πρώτο του Dalglish στο Anfield και η νίκη θεωρείται κάτι παραπάνω από επιτακτική.Εχω την εντύπωση πως ήρθε η ώρα γιά νίκη της Liverpool, θεωρώ πως η γηπεδούχοι γιά πολλούς καί διάφορους λόγους θα θέλουν να αποδείξουν κάτι παραπάνω μετά από όλα αυτά τα άσχημα αποτελέσματα. Θα προτιμήσω τον άσο σε απόδοση (2,20)


Στη σούμα, δυάδα με : Roma - Liverpool.





Καλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: