Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΛ - Ηρακλής 2-1

Σπουδαία νίκη που της δίνει ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα, πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής η ΑΕΛ επί του Ηρακλή με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Ντεμπούτο με το δεξί για το Νίκο Κωστένογλου στον βυσσινί πάγκο.






Καρέ - Καρέ

1' ΓΚΟΛ: Γκολ από τα αποδυτήρια για την ΑΕΛ με τον Μπλάζεκ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του Ελευθερόπουλου (1-0).

32' Κόρνερ του Λίμα, ο Τσοντοφάλσκι χάνει τη μπάλα, όμως ο Βέλλιος δεν προλαβαίνει να τη στείλει στα βυσσινί δίχτυα.

37' ΓΚΟΛ: Σύγχυση στην περιοχή της ΑΕΛ με τον Βέλλιο να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία και με κοντινό πλασέ να ισοφαρίζει (1-1).

48' Σουτ του Σίμιτς, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Ελευθερόπουλου.

51' Ατομική προσπάθεια του Γκαρσία, το σουτ που επιχειρεί όμως περνάει άουτ.

59' Ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μετίν να κάνει το σουτ από πλάγια θέση και τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

81' ΓΚΟΛ: Φάουλ του Κανόμπιο από αριστερά, κεφαλιά του Τσιμπάμπα στην καρδιά της περιοχής του Ηρακλή και η μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου για δεύτερη φορά (2-1). 

Διαιτητής: Θ. Γιάχος
Βοηθοί: Δ. Τάτσης, Γ. Τουμπακάρης


Συνθέσεις

Α.Ε.Λ.: Καμίλ Τσοντοφάλσκι, Στέλιος Βενετίδης (72' Φαμπιάν Κανόμπιο), Νίκος Νταμπίζας, Στάθης Ταυλαρίδης, Ιμπραϊμ Ταλ, Παναγιώτης Κατσιαρός, Τουμέρ Μετίν (82' Χουάν Βελάσκο), Ματίας Ιγκλέσιας, Αλεξάντερ Σίμιτς, Ντανιέλ Κουζέν, Γιαν Μπλάζεκ (78' Ζόελ Τσιμπάμπα)

Ηρακλής: Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Πάμπλο Λίμα, Νίκος Αραμπατζής, Γιώργος Κάτσικας, Γκονζάλεζ Χοσέμι, Ρικάρντο Ντάνι, Μίρνες Σίσιτς (82' Πασχάλης Βουτσιάς), Μανώλης Παπαστεριανός (75' Στέλιος Ηλιάδης), Σεμπαστιάν Γκαρσία (67' Μπογκντάν Μάρα), Καρίμ Σολτάνι, Αποστόλης Βέλλιος

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: