Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κίνδυνος τιμωρίας για ΠΑΟΚ

Ορατός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ (από μιά έως δύο αγωνιστικές), λόγω των επεισοδίων που έγιναν στο Πανθεσσαλικό γήπεδο και στα οποία πρωταγωνίστησαν -μεταξύ άλλων- και οι οπαδοί του.
Αυτό θα εξαρτηθεί από την έκθεση της Αστυνομίας, αλλά και του παρατηρητή αγώνα, ωστόσο μέλη της διοίκησης του Δικεφάλου δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους μετά το τέλος του αγώνα.
Οι θεσσαλονικείς, οι οποίοι καταλογίζουν ευθύνες στην αστυνομία για τα παρατράγουδα στο Βόλο, έχουν αγωνιστεί ήδη μια φορά φέτος κεκλεισμένων των θυρών (εναντίον του Πανιωνίου) - μετά από τιμωρία που επιββλήθηκε στην ομάδα για επεισόδια στο ματς με τον Άρη.
Αν τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό χαρακτηριστούν "ευρείας κλίμακας", τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι υπότροπος και οποιαδήποτε ποινή του επιβληθεί, αυτόματα θα διπλασιαστεί.
Αν τα επεισόδια χαρακτηριστούν "εκτεταμένα", θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
Γίνεται αντιληπτό ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς εκτός από τη ρίψη χημικών από πλευράς Αστυνομίας και τα σπασμένα καθίσματα, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή και ελπίζει στη μικρότερη δυνατή τιμωρία, αφού τα παιχνίδια που ακολουθούν στην Τούμπα είναι με Ξάνθη, Ολυμπιακό (Κύπελλο) και Παναθηναϊκό. Τρία παιχνίδια, ιδιαίτερα κρίσιμα για τον φετινο ΠΑΟΚ, όχι μόνο για αγωνιστικούς και βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για εισπρακτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: