Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

«Ας αναλάβει ο ΠΑΟΚ τις ευθύνες του!»

Για… ευθυνοφοβία κατηγόρησε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, επειδή-όπως είπε-επέρριψε στην αστυνομία το σύνολο των ευθυνών για τα επεισόδια που έγιναν στον χθεσινό αγώνα. «Θα θρηνούσαμε θύματα. Πρέπει να κλείσουν αμέσως οι σύνδεσμοι οπαδών», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από τη Μαγνησία.

Αναλυτικά, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τις ευθύνες της αστυνομίας: «Η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας έκανε λάθος σχεδιασμό και δεν είχε πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όπλισε τους 100-200 ανεγκέφαλους να κάνουν αυτά τα επεισόδια. Η αστυνομία έχει μερίδιο ευθύνης, αλλά και ο αστυνομικός είναι άνθρωπος. Όταν ο άλλος είναι μεθυσμένος ή εθισμένος σε ουσίες, είναι επικίνδυνος».

-τη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μία ομάδα είναι σε όλα της μεγάλη. Όχι να κρύβεται και να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Αυτό έπρεπε να κάνει και ο κύριος Ζαγοράκης που είναι φίλος μου».

-την έκταση των επεισοδίων: «Αυτά που έγιναν είναι λυπηρά. Αν είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου, ακόμη στο γήπεδο θα ήμασταν. Αν δεν είχαν ληφθεί όλα αυτά τα μέτρα και αν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου συμμετείχαν ενεργά στα επεισόδια, θα είχαμε θύματα. Γιατί δεν ήταν μόνο 4.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά και 7.500 του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν είναι πρόθεσή μου να τιμωρηθεί ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε η δική μου ομάδα, αλλά όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε».

-τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν: «Θα πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια και να πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει. Για μένα πρέπει αύριο η Πολιτεία να κλείσει όλους τους συνδέσμους. Μην κοροϊδευόμαστε. Όλοι ξέρουν ποιοι είναι αυτοί οι αληταράδες και αυτά τα κακοποιά στοιχεία. Αυτός είναι ποδοσφαιρικός αγώνας; Να τον χ…ω! Αν είναι να επιστρέψουμε στο ΕΑΚ Βόλου. Να βάλω φτηνά εισιτήρια και θα έχω 6.000 οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και μόνο. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να έρθουν στο γήπεδο οι αληταράδες, αλλά τα παιδιά και οι οικογένειες. Όχι να μπαίνουν κάποιοι τύφλα στο μεθύσι».

-το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και συγχαρητήρια, αλλά το πρώτο γκολ ήταν φάουλ κι έπρεπε να αποβληθεί ο Αθανασιάδης. Τι να λέμε όμως για το ποιος κέρδισε όταν έγιναν αυτά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: