Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

O Πανιώνιος κέρδισε τον Άρη 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Την μεγαλύτερη παράδοση του ελληνικού πρωταθλήματος «έσπασε» ο Πανιώνιος που κέρδισε τον Άρη 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χάρη σε δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου. Ο φορ του Πανιωνίου στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των Νεοσμυρνιωτών, κατάφερε στο 19΄ να εκμεταλλευτεί το λάθος του Οριόλ, ανοίγοντας το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις τελείωσε το ματς με ένα υπέροχο γκολ μέσα από την περιοχή και αφού ξεπέρασε το Νέτο. Ο Άρης ήταν ανώτερος, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε ευκαιρίες όμως επιτέθηκε ανορθόδοξα στα τελευταία λεπτά και απειλούσε μόνο με κάποια σουτ που απομάκρυνε ο Μάχο. Το τελευταίο σφύριγμα έφερε αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Άρη.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 1΄ σουτ του Νέτο, αποκρούει ο Μάχο.
Στο 16΄ σέντρα του Νέτο, κεφαλιά του Λαζαρίδη, αποκρούει ο Μάχο σε κόρνερ.
Στο 19΄ ο Γιόνσον κάνει παράλληλη σέντρα, ο Οριόλ δεν μπορεί να αποκρούσει, με τον Μήτρογλου να παραμονεύει και να πλασάρει για το 0-1.
Στο 27΄ κόρνερ του Χαβίτο, κεφαλιά του Λαζαρίδη λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 43΄ μετά από σέντρα του Νέτο, ο Μάχο βγαίνει επικίνδυνα πάνω από το κεφάλι του Τσέζαρεκ με γροθιές, ο Τόχα κάνει αδύναμη κεφαλιά στην κενή εστία, δίνοντας την δυνατότητα στον Λάτκα να απομακρύνει με το κεφάλι πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.
Στο 83΄ εκτέλεση φάουλ του Νέτο, κεφαλιά του Λαζαρίδη λίγο πάνω από το δοκάρι.
Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κατίδης, Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης, Χαβίτο, Λαζαρίδης.
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς, Κουμόρτζι (57΄ Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: