Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

«Παίρνει Σάντσες η Μπαρτσελόνα»

Ετοιμη για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες της Ουντινέζε είναι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού. Ανθρωπος των Μπλαουγκράνα ήταν στην Ιταλία την Κυριακή (16/01) για να τον παρακολουθήσει. Πρόταση για να πάρει τον Χιλιανό διεθνή στο «Καμπ Νου» ετοιμάζουν οι Μπλαουγκράνα, όπως αποκαλύπτει το goal.com. Οι Καταλανοί βρέθηκαν το Μαράσι της Γένοβας για να τον δουν από κοντά στον εκτός έδρας αγώνα της Ουντινέζε με την Τζένοα, ματς στο οποίο σκόραρε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 4-2. Μετά το μουντιάλ, στο οποίο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ιντερ είχαν εκφράσει εδιαφέρον, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε ποτέ.

Οπως προκύπτει, οι πρωταθλητές Ισπανίας είναι διατεθειμένοι να βάλουν στον λογαριασμό των Τζεμπρέτε 25 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο νέος τεχνικός της Ιντερ, Λεονάρντο. Στόχος των Μπλαουγκράνα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι να προλάβουν την κίνηση των Νερατζούρι για τον Σάντσες, καθώς θεωρούν ότι θα δέσει πολύ καλά στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Χιλιανός, που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, έχει πετύχει 13 γκολ σε 95 ματς στην καριέρα του στους Φριουλιάνι, οι οποίοι θέλουν να τον κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα θα είναι... ευτυχισμένη αν έχει τον πρώην παίκτη των Κομπρελόα, Κόλο-Κόλο και Ρίβερ Πλέιτ στο ρόστερ της για την σεζόν 2011-12.

Δεν υπάρχουν σχόλια: