Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μετά τον Πανιώνιο, επιθετικός

Στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στρέφει την προσοχή του ο Άρης (17:15 Novasports 3). Οι «κίτρινοι» θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά play offs, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να γνωρίζει πως πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών.
Ο Αργεντινός τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-4-2 το οποίο χρησιμοποιεί στους περισσότερους αγώνες της ομάδας του. Σύμφωνα με τα όσα έχει δοκιμάσει ο τεχνικός των «κίτρινων», ο Σηφάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαζαρίδη και Οριόλ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βανγκέλι και Μίσελ θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Φατί και Τόχα θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι Νέτο και Τσεσνάουσκις θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Χαβίτο και Τσέζαρεκ.
Από εκεί και πέρα, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του επιθετικού για τους «κίτρινους». Οι περιπτώσεις του Μπίλιτς, Αντού και Παπαδόπουλου εξακολουθούν να απασχολούν τη διοίκηση της ομάδα, ενώ στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ψάχνει να βρει την «χρυσή τομή» με τους Σικάγο Φάιερ, προκειμένου να μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: