Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

«Όχι» από Πολέμη

Οριστικό τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε ο Αδαμάντιος Πολέμης. Ο μέτοχος των «πρασίνων», με ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε ότι απλά θα διατηρήσει το ποσοστό του στην ομάδα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρεται:

Ο μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κ. Αδαμάντιος Πολέμης, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μετόχους και τα μέλη του ΔΣ για την υποστήριξή τους.
Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως μέλος του ΔΣ, όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα


Το τελευταίο διάστημα, ο κ. Πολέμης είχε μια σειρά επαφών με άλλους παράγοντες του «τριφυλλιού» και υπήρχε η αισιοδοξία ότι τελικά θα έβγαινε «μπροστά». Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και με δεδομένη την απόφαση του Τζόνι Βεκρή να μην συνεχίσει να εκτελεί χρέη προέδρου, αναμένεται με αγωνία από τους φίλους της ομάδας το αυριανό διοικητικό συμβούλιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. Βεκρής είχε δηλώσει ότι εναλλακτικό πλάνο δεν υπάρχει και η μόνη εφικτή λύση που διαφαίνεται στον ορίζοντα είναι να «τρέξει» την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι ο Δημήτρης Γόντικας ως προεδρεύων αντιπρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: