Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Παναθηναϊκός-Καβάλα 4-2

Μια «κατάρα» δύο χρόνων κόντρα στην Καβάλα κατάφερε να σπάσει ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με σκορ 4-2. Σε ρόλο εξορκιστή ο Τζιμπρίλ Σισέ που αποτέλεσε το καλύτερο αντίδοτο στον Αμπντούν –που πέτυχε δύο γκολ (3’, 43’ πεν.)- και την παρέα του και κατάφερε να μετατρέψει ακόμη ένα ματς των «πρασίνων» σε προσωπική του υπόθεση. Δύο τέρματα σημείωσε ο Γάλλος (31’, 64’ πεν.) και άλλα τόσα έφτιαξε για Κατσουράνη (12’) και Χριστοδουλόπουλο (83’).

Ο Σισέ έφτασε τα 16 γκολ στη φετινή σεζόν και δείχνει ότι όσο είναι γερός στα πόδια του, η υπόθεση «τίτλος» δεν θα πρέπει να θεωρείται χαμένη για τους «πράσινους».

Η ομάδα του Κάσπερτσακ, παρά τις πολλές απουσίες, κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε για μια ακόμη φορά να πάρει αποτέλεσμα και να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό σερί της. Οι «αργοναύτες» διαμαρτύρονται για τον καταλογισμό του πέναλτι από το οποίο έγινε το 3-2, που προκάλεσε και την παρέμβαση του ιστορικού προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιώργου Βαρδινογιάννη, στο μπουθ της Nova… ΠΑΟ (Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης (76’ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Γκαρσία (61' Χριστοδουλόπουλος), Γκοβού (61' Μαρίνος), Σισέ.

Στον πάγκο: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Πετρόπουλος.

ΚΑΒΑΛΑ (Κάσπερτσακ): Βαγιέχο (71' Κατεργιαννάκης), Περτζέλ, Περεϊρίνια, Βουτσίτσεβιτς (67' Γιάννου), Ντικρόκ, Πετκάκης, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ονουάτσι (80' Ναζλίδης), Θεοδωρέλλης, Αμπντούν.

Στον πάγκο: Αυλωνίτης, Γαβριηλίδης, Ελευθεριάδης, Βισεντίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: