Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ουζουνίδης: ¨Να κυνηγήσουμε βαθμούς εκτός έδρας»

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το παιχνίδι με τη Καβάλα και όχι μόνο. Ο τεχνικός του Ηρακλή πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Μας προβληματίζει όλους η μικρή συγκομιδή εκτός έδρας. Αυτή η ανισορροπία βαθμών εντός και εκτός έδρας. Απαιτείται ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και συγκέντρωση για να αποφύγουμε τα προσωπικά λάθη που στα τελευταία παιχνίδια μας στοιχίζουν βαθμούς. Ειδικά στο παιχνίδι της Κυριακής που αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που από μόνοι τους μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Η ομάδα εμφανίζει μία πολύ μεγάλη αδυναμία στο δημιουργικό κομμάτι. Όσο και να προσπαθούμε, όσο και δουλεύουμε στις προπονήσεις, δεν υπάρχει σημαντική βελτίωση. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί οι παίκτες. Υστερούμε στις συνεργασίες στο αντίπαλο μισό. Το πρόβλημα υπάρχει από την αρχή. Δοκιμάσαμε αρκετούς παίκτες, αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Ελπίζω με τους νέους να έχουμε περισσότερες επιλογές και λύσεις για το συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού. Πρέπει να κυνηγήσουμε βαθμούς εκτός, ώστε να μην είμαστε συνεχώς υπό πίεση στα εντός. Το πρόβλημα στα εκτός, δεν μας έδωσε το δικαίωμα να κάνουμε ένα καλό σερί και να ανεβούμε βαθμολογικά. Θέλουμε ένα σερί 2-3 αγώνων για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Δεν υπολογίζουμε τον Πίτου και τον Παπαστεριανό, ενώ αύριο θα ξέρουμε για τους Μάρα και Ηλιάδη».
Για τις μετεγραφές : «Περιμένω να δω τι θα γίνει με τα δελτία. Πιθανόν κάποιος από τους νέους να ξεκινήσει. Ο Ζερκά δείχνει να είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση από τον Μαχόπ. Δεν γνωρίζει αν είναι απολύτως έτοιμοι για 90 λεπτά. Όλοι οι παίκτες που είναι καλοί και δείχνουν ότι θα μας δώσουν αυτό που μας έλειπε. Είναι φυσικά και θέμα χημείας. Θα δούμε και τι θα γίνει με τον Καϊτά. Δεν θα γίνουν περαιτέρω κινήσεις, γιατί ήδη έχουμε ξεφύγει και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν προβλήματα στον σύλλογο».
Για τον Επαλέ : «Μπορεί να είναι λίγο πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά είναι τόσο έμπειρος που δεν θα φανεί στα παιχνίδια».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό. Καμία ομάδα δεν βγήκε κερδισμένη από τις αποδοκιμασίες. Συζητήσεις πάντα γίνονται στα αποδυτήρια, αλλά επαναλαμβάνω ότι το κλίμα είναι καλό. Καμιά φορά συμβαίνει να είναι μεγαλύτερης διάρκειας για να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα».
Γιατον Σίσιτς : «Είναι από τους παίκτες που τρέχουν πολύ σε κάθε παιχνίδι. Η κριτική που έχει γίνει στον Σίσιτς είναι άδικη, ως προς την προσπάθεια, όχι ως προς το αποτέλεσμα. Η ομάδα πάντα ψάχνει κάτι καλύτερο».
Για την φυσική κατάσταση των παικτών : «Δεν φάνηκε σε κανένα σημείο ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Με εξαίρεση το πρώτο δίμηνο, ποτέ δεν είπα ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Οι τραυματισμοί των Πίτου και Παπαστεριανού δεν ήταν μυϊκοί. Στην Κέρκυρα παίξαμε 120 λεπτά και στη Λάρισα δεν είχαμε διαφορά με τον αντίπαλο».
Για τον Βέλλιο : «Για εσάς είναι η συζήτηση. Εγώ βλέπω τις καθημερινές προπονήσεις και εγώ κρίνω και αποφασίζω. Ο καθένας παίζει διαφορετικά και ανάλογα με τα παιχνίδι επιλέγεται ο παίκτης .Αν ο παίκτης φύγει το καλοκαίρι ελεύθερος και υπάρχει η δυνατότητα να μπουν κάποια χρήματα, τότε είναι καλό για την ομάδα. Γίνεται πολύς θόρυβος γύρω από τον Αποστόλη. Όλη η ιστορία μόνο κακό κάνει και σε αυτόν και στην ομάδα. Πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έγιναν διάφορα, αλλά είδατε ότι μπήκε και έπαιξε. Εμείς είχαμε ζητήσει να μην πάει στην εθνική Νέων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: