Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Βενγκέρ: «Δίψα για τρόπαια»

Το πάθος των παικτών της Άρσεναλ για να δώσουν τέλος στην ξησρασία σε τίτλους και να σηκώσουν οποιοδήποτε Κύπελλο μπορούνε, ήταν ο κύριος λόγος σύμφωνα με τον Βενγκέρ που ήρθε η εύκολη πρόκριση επί της Λιντς στο «Έλαν Ρόουντ» το βράδυ της Τετάρτης με σκορ 3-1.

Οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου ενώ βρίσκονται και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, με τον Αλσατό τεχνικό να βλέπει μία διαρκή βελτίωση:

«Η ομάδα γίνεται όλο και πιο δυνατή. Έχουμε καλή ψυχολογία και οι παίκτες έδειξαν τη δίψα τους για τρόπαια σήμερα. Αν μας δοθεί η ευκαιρία να σηκώσουμε ένα Κύπελλο δεν θα τη χαραμίσουμε. Αρκεί να είναι υγιείς οι ποδοσφαιριστές».
Στο πρώτο ημίχρονο στο «Έμιρεϊτς» η Λιντς κατάφερε να προβληματίσει την Άρσεναλ παρά τη διαφορά δυναμικότητας και να πάρει μία ανέλπιστη ισοπαλία. Ο Βενγκέρ είδε τώρα χαρούμενους τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν ότι έμαθαν από τα λάθη τους και φτάνουν σε μία εύκολη νίκη:

«Ήμασταν πολύ δυνατοί για να μας αντιμετωπίσει η Λιντς σήμερα. Πήραμε το μάθημά μας στο πρώτο παιχνίδι και δείξαμε ότι μάθαμε από αυτό. Έχουμε έξυπνους ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: