Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τζίγγερ: "Δεν έχει ...χορηγία"!

Νέα βόμβα έριξε ο Τζίγγερ στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως ανακοίνωσε στους υπόλοιπους συμβούλους δεν πρόκειται να προχωρήσει στη "χορηγία" των 4.000.000 ευρώ, που είχε υποσχεθεί παλιότερα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αιτιολόγησε την απόφασή του με βάση την αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει άμεσα πλέον οικονομικό πρόβλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο κ. Βαρδινογιάννης υπογράμμισε ότι η χορηγία των 4.000.000 ευρώ θα γινόταν εφόσον ο Α.Βγενόπουλος έπαιρνε το 25% των μετοχών του και τα χρήματα που θα έβαζε θα κάλυπταν την αντίστοιχη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή και καθώς ο κ.Βγενόπουλος έχει αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα, ο Γ.Βαρδινογιάννης δεν βλέπει ότι συντρέχει λόγος να προβεί στην συγκεκριμένη χορηγία. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να βρεθεί μπροστά σε μεγάλο άνοιγμα, ακόμη και στην τρέχουσα περίοδο, ενώ μέχρι τώρα γινόταν λόγος για το τι θα συμβεί από το καλοκαίρι και μετά.

Είναι δύσκολο να προβλεφθεί η επόμενη μέρα, εκτός αν παραχωρηθεί, όπως λέγεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ταυτόχρονα γίνουν περικοπές και σε άλλα συμβόλαια. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η πρόθεση των παικτών στους οποίους, ενδεχομένως, να προταθεί μείωση των αποδοχών.

Η αιφνιδιαστική κίνηση Βαρδινογιάννη, πάντως, δεν είναι εκτός λογικής που κινείται η οικογένεια τον τελευταίο καιρό. Με κάθε τρόπο ο Τζίγγερ, υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει καμιά άλλη κίνηση πέραν αυτών που υπαγορεύει η ιδιοκτησία του 30% των μετοχών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: