Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι τρομοκράτες ήρθαν... απ' τον Άρη!

Είναι πολλές οι “συμπτώσεις” για να είναι τυχαίες. Τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες στο Βύρωνα είναι μέλη του ίδιου συνδέσμου

το ίδιο και άλλα δύο άτομα των οποίων οι συλληφθέντες χρησιμοποίησαν τα ονόματα για να φτιάξουν πλαστές ταυτότητες...
Φαίνεται ότι οι συλληφθέντες είχαν βρει την... πηγή για τα πλαστά στοιχεία που χρησιμοποιούσαν μέσα στο σύνδεσμο του Άρη στη Θεσσαλονίκη όπου είναι μέλη.
Όλα αυτά βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στο πλαίσιο αναζήτησης των ατόμων που χρησιμοποιήθηκαν τα στοιχεία τους στην κατασκευή των πλαστών ταυτοτήτων, ένας 26χρονος από την Ημαθία ανέφερε πως την περασμένη Άνοιξη όταν κατέβηκε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον Άρη, έχασε το δελτίο ταυτότητας του.
Ένας 21χρονος φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είναι ένα ακόμη από τα πρόσωπα, τα στοιχεία του οποίου εμφανίζονται σε άλλη ταυτότητα των τεσσάρων.
Ο 21χρονος είναι συμφοιτητής ενός από τους συλληφθέντες και πιθανολογούν ότι ίσως αυτό σχετίζεται με την κλοπή των στοιχείων της ταυτότητάς του.
Ένας άλλος 22χρονος από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι είχε δώσει τα στοιχεία του μόνο σε υποκατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας αλλά και προκειμένου να εκδώσει εισιτήριο διαρκείας σε αγώνες ποδοσφαιρικής ομάδας Α' Εθνικής.
Φαίνεται ότι οι συλληφθέντες δεν πήγαιναν μακρυά, χρησιμοποιούσαν στοιχεία των... γύρω τους.Πηγη Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: