Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Γκουαρντιόλα: «Μας έβαλε στη θέση μας η Μπέτις»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Μπέτις ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα με σκορ 3-1 από την ομάδα της Σεβίλλης. Οι «μπλαουγκράνα», ωστόσο, πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Copa del Rey, χάρις στο 5-0 του πρώτου αγώνα στην Καταλονία.

«Ξέραμε από τη στιγμή της κλήρωσης ότι δεν θα είναι εύκολο. Με το που είδαμε την Μπέτις καταλάβαμε πόσο δύσκολη θα είναι η πρόκριση. Είναι μεγάλης αξίας το εισιτήριο που πήραμε για την επόμενη φάση του Κυπέλλου» είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τετάρτης, ο Ισπανός τεχνικός.

«Μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα ένιωσα πως θα ήταν τυπική διαδικασία η ρεβάνς. Αν η Μπέτις όμως έπαιρνε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Καμπ Νου, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Για σας ήταν έκπληξη η ήττα αυτή, αλλά όχι για μένα. Αυτό το αποτέλεσμα μας έβαλε στη θέση μας» πρόσθεσε ο 40χρονος προπονητής.

“Πλέκοντας” το εγκώμιο της Μπέτις συμπλήρωσε: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Παραδοσιακά παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο και μας έδωσε μια καλή γεύση από αυτό. Έχει πολλούς και καλούς παίκτες, ενώ είναι πολύ δεμένη ομάδα. Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι είναι πρωτοπόρος στη Segunda Divison και ελπίζω του χρόνου να βρίσκεται στην Primera».

Δεν υπάρχουν σχόλια: