Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Λαγός: «Τα πάντα για το Κύπελλο»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Παναγιώτης Λαγός μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 2-0 στο ΟΑΚΑ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

«Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και στον επαναληπτικό, για να συνεχίσουμε παρακάτω. Είμαστε πολύ μακριά από τον τίτλο, αλλά κυνηγάμε την έξοδο στο Champions League κι αν πάρουμε το Κύπελλο θα είναι σαν να σώζουμε τη χρονιά. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο αριστερός μπακ-χαφ της «Ένωσης».

Για την εμφανή αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του στα τελευταία ματς, είπε: «Έχουμε βρει το ρυθμό μας, διαβάζουμε καλά τον αντίπαλο και δεν σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Παίξαμε μυαλωμένα, χωρίς να αποδώσουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, ήμασταν συγκεντρωμένοι, καλοί στην άμυνα και ήρθε το καλό αποτέλεσμα. Όταν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη μπορεί να κάνει αυτό που ξέρει και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Όσο για τη συμβολή του Μανόλο Χιμένεθ, τόνισε: «Κάθε προπονητής προσπαθεί να περάσει στην ομάδα αυτό που πιστεύει. Ο προπονητής μας μελετά κάθε εβδομάδα τον αντίπαλο και στήνει την ομάδα με τους κατάλληλους παίκτες».

Τέλος αναφορικά με τη θέση που χρησιμοποιείται ο ίδιος, ανέφερε: «Όπου έχει ανάγκη η ομάδα και κρίνει ο προπονητής πως πρέπει να παίξω, θα το κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: