Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δώνης: «Θέλω τον πρωταθλητή»

Ο Γιώργος Δώνης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Διαγόρα, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη νίκη των παικτών του. «Είμαι ευχαριστημένος γιατί αν και ο αντίπαλός μας είναι στη Football League, κάνει πρωταθλητισμό, εμείς όμως ήμασταν σοβαροί και καλοί και πήραμε ένα αποτέλεσμα για να πάρουμε το εισιτήριο στα ημιτελικά. Αν δούμε τις αντιστοιχίες, θα παρατηρήσουμε ότι ο Ατρόμητος είναι τέταρτος στις τελικές φάσεις, φυσικά τα γκολ που έχουμε συγκριτικά με αυτό είναι λιγότερα, αλλά βελτιωνόμαστε. Το 2011 μας έχει μπει καλά, στα τελευταία ματς βάλαμε εφτά γκολ, ενώ τώρα πετύχαμε δύο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τη συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου και για το αν θα μπει στη διαδικασία να επιλέξει αντίπαλο, σχολίασε, «αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είμαστε οι μόνοι γηπεδούχοι που νικήσαμε. έχουμε προβάδισμα, αλλά αν φτάσουμε στον τελικό θα διάλεγα την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα γιατί έτσι θα εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa Leqague. Δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο. Όταν μια ομάδα χτίζεται προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, να υπάρχουν στηρίγματα στην αντίπαλη περιοχή, να συμμετέχουν όλοι στις φάσεις. Βλέπουμε ότι όλοι επιθετικοί που παίζουν βάζουν πιο εύκολα την μπάλα στα δίχτυα ενώ και στην άμυνα βελτιωνόμαστε».

Τέλος, για τον κίνδυνο του υποβιβασμού που αντιμετωπίζει η ομάδα, τόνισε, «έχω ξαναπεί ότι το πρωτάθλημα αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι θα σωθούμε γιατί ακόμα και σε ματς που είχαμε χάσει ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να διεκδικούμε σε κάθε ματς τη νίκη, ώστε να φτάσουμε στη σωτηρία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πιστεύω ότι μόλις το πετύχουμε αυτό η ομάδα μου θα απελευθερωθεί και θα αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: