Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πήρε και Περέιρα

Ο Αρης ανακοίνωσε την Πέμπτη και  την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα, του Πορτογάλου μέσου Ντανίλο Περέιρα Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου του 1991, έχει ύψος 1.87 και είναι 70 κιλά.  Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πορτογαλική Εστορίλ σε πολύ μικρή ηλικία και έπαιξε για 5 χρόνια πριν σε ηλικία 17 χρονών μετακομίσει στην Μπενφίκα. Στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα είχε 66 συμμετοχές και 10 γκολ.
Το καλοκαίρι τον απέκτησε η Πάρμα από την οποία δόθηκε δανεικός στον Αρη μέχρι το καλοκαίρι και με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας και σήμερα αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας U19. O νέος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ θα αγωνίζεται με το νούμερο 26.
Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο Ντανίλο Περέιρα μιλώντας στο arisfc.gr σημείωσε: «Είναι θετικό για μένα  ότι έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Αρης. Θέλω να αποδείξω την αξία μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά και μεγάλη διάθεση και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που  μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε μία ομάδα όπως ο Αρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: