Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πίστη για την πρόκριση

Σίγουροι πως θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου εμφανίζονται παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει πλέον τον πρώτο λόγο, μετά το 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» και ήδη η η διοίκηση της ομάδας εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Ντιέγκο Αρίας είναι ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του γηπέδου, όμως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ορισμένες γαλλικές ομάδες.
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν και τα θέμα των αποδεσμεύσεων ορισμένων ποδοσφαιριστών, όπως οι Ελ Ζαρ, Κριστιάνο, Φιλομένο, Μπαλάφα και Παπάζογλου. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στους αγώνες του πρωταθλήματος, όπου στόχος είναι η συνέχιση των νικών και των θετικών αποτελεσμάτων. Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας.
Η υποδοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ανήκει στο παρελθόν και ο Μάκης Χάβος στρέφει την προσοχή του στο ματς με τους ακρίτες. Τέλος, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει παράπονα από τον διαιτητή Τριτσώνη που διεύθυνε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: