Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Παρεξήγηση είδε ο Βενγκέρ

Σίγουρος ότι μία κακή μετάφραση οφείλεται για όλη τη σύγχυση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Ντενίλσον φερόταν να έχει δηλώσει πως οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν βρει ακόμη τον ηγέτη τους, όμως ο Αλσατός τεχνικός πιστεύει ότι δεν εννοούσε αυτό.

«Είτε έχετε κακούς μεταφραστές στην Αγγλία είτε καλούς μεταφραστές αλλά κακόβουλους», τόνισε αρχικά ο Βενγκέρ και επεσήμανε ότι ο Ντενίλσον δεν εννοούσε σε καμία περίπτωση ότι ο Σεσκ Φάμπρεγκας δεν είναι ο ηγέτης της ομάδας. Ο τεχνικός της Άρσεναλ προσπάθησε στη συνέχεια να εξηγήσει πως έχει η κατάσταση:

«Είναι δύο καλοί φίλοι και ο ένας τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον άλλο. Ο Σεσκ Φάμπρεγκας είναι ο πρώτος αρχηγός μας και ο Ρόμπιν φαν Πέρσι ο δεύτερος και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μαζί τους. Έχουμε μία ομαδική ηγετική φυσιογνωμία σαν ομάδα, όμως νομίζω ότι ο Φάμπρεγκας είναι ένας εκπληκτικός αρχηγός, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μόλις 23 με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Φαν Πέρσι. Απλά δική μου τακτική είναι να παίρνουν όλοι πρωτοβουλίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: