Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τέλος καλά όλα καλά με τα δελτία

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ με την έκδοση των δελτίων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ΠΑΕ Ηρακλής στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.
Αυτό σημαίνει πως και τα πέντε μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα της ΠΑΕ Ηρακλής και πιο συγκεκριμένα οι Θωμάς Τσίτας, Ξαβιέρ Ρόμπλες, Ενγκουάτ Μαχόπ, Μονσέφ Ζερκά και Ζοέλ Επαλέ έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής με την παράληψη των δελτίων να είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Μία εξέλιξη που ήταν αποτέλεσμα της σημερινής πρωινής συνάντησης του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννη Τάκη, με τα στελέχη της ΕΠΟ με σκοπό την διευθέτηση του ζητήματος με την έκδοση των δελτίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Ηρακλής προτίθεται να καταβάλλει ένα πολύ μεγάλο ποσό ως προκαταβολή της συνολικής οφειλής των 715.000 ευρώ που κληρονόμησε η σημερινή διοίκηση από παλαιότερες και το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί σε δόσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας κόντρα στην τοπική ομάδα.

Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη ο Στέλιος Ηλιάδης, επιβεβαίωσε την πρόβλεψη του γιατρού της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, ότι το τραύμα του παίκτη στο γόνατο δεν έκρυβε παρά μια απλή κάκωση. Συνέπεια αυτού είναι ο Έλληνας μέσος να ακολουθήσει εντατικό ατομικό πρόγραμμα και από αύριο να αναμένεται η επαναφορά του σε κανονικούς ρυθμούς.

Θετικές εξελίξεις και για τον Μπογκντάν Μάρα, ο οποίος υποβλήθηκε σε δοκιμασία ετοιμότητας με επιτυχία και αυτός από αύριο να αναμένεται να περάσει στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός συνέχισε με θεραπεία και γυμναστήριο, όπως ακριβώς και ο Ηλίας Μέλκας, ενώ ο Πολωνός Ρόμπερτ Σζοτ έτρεξε μόνος.

Κι όσο για τον Ζοέλ Επαλέ ο Καμερουνέζος ανεβάζει επίπεδα προπόνησης, καθώς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, αλλά και σημαντικό μέρος της κανονικής προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέλος ο εδικός συνεργάτης της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή, Γιάννης Βλάχος, θα παρακολουθήσει την Κυριακάτικη αναμέτρηση (23/01, 15:00) Πανσερραϊκός-Ατρόμητος στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: