Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Με τα δυο πόδια στους τέσσερις!

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Διαγόρα και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχασαν πέναλτι στο 9’ οι Ροδίτες…
Με τα δυο πόδια στους τέσσερις!
Ισχυρές βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν ου Διαγόρα και απ’ ότι φαίνεται η ρεβάνς της Ρόδου θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, εκτός και αν οι Δωδεκανήσιοι μπορέσουν και κάνουν την ανατροπή.
Οι Περιστεριώτες ήταν γενικά καλύτεροι και πιο κοντρολαρισμένοι, είχαν αρκετές ευκαιρίες και εμπνεύσεις, έπρεπε όμως να πάρουν μπρος μετά από ένα χαμένο πέναλτι του Διαγόρα. Ο Ταραχούλσκι στο 9’ σημάδεψε στο δοκάρι, κάτι που αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη, οι οποίοι βγήκαν στην κόντρα και κατέφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43’ με τον Περόνε.
Στην επανάληψη οι Ροδίτες δεν μπορούσαν να μειώσουν, ο Ατρόμητος διατηρούσε την υπεροχή και το γκολ του Καμαρά στο 78’, ήλθε για να σφραγίσει τη νίκη του συλλόγου των δυτικών προαστείων.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαμπού, Ολιβέιρα, Δάρλας, Νεμπεγλέρας, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Καμαρά, Μπρίτο, Περόνε.
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: