Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Πληρώστε και... πάρτε τον

Πολλά ακούγονται για ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του εξωτερικού για την  απόκτηση του Σωτήρη Νίνη από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, γιατί για να πουληθεί ο νεαρός άσος, θα πρέπει πρώτα να δοθεί η ρήτρα των 10εκ. ευρώ.
«Η ρήτρα του είναι 10 εκατομμύρια ευρώ. Καταθέστε την και πάρτε τον. Με λιγότερα δεν φεύγει», είναι τα λόγια των «πρασίνων».
Όσον αφορά με τις φήμες που ακούγονται για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Ο μάνατζερ του παίκτη θα βρεθεί στην Ελλάδα την άλλη εβδομάδα, με τους «πράσινους» να κάνουν κάποια προσπάθεια για την απόκτηση του. ο Αργεντίνος δεν είναι ο μόνος στόχος του Παναθηναϊκού, μια και θα κινηθεί και για την απόκτηση των Αμπντούν, Ντουγκλάο της Καβάλας.
Για την ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Έλληνα αμυντικό και περιμένουν την απάντηση του. Ωστόσο, ο Βύντρα δεν βιάζεται να απαντήσει, μια και θέλει να εξετάσει και περιπτώσεις του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: