Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Tenorio ...Στοίχημα

Επιμέλεια - Tenorio


Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα.


 Καταρχήν ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά στην υγεία σας.Δεν έχω διάθεση γιά πολλά λόγια καί προλόγους, άλλωστε όπως λέει καί ο σοφός λαός τα λόγια είναι περιτά πολλές φορές.

Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι υπάρχει γιά σήμερα.



Grasshoppers - Young Boys  (2)

Αμφότερες καί οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα γιά το θεσμό τού κυπέλλου.Τούς βαθμούς έχουν ανάγκη καί οι δύο αντίπαλοι για διαφορερτικούς λόγους.Η  γηπεδούχοι για να ξεκολήσουν από τα χαμηλά, καί οι φιλοξενούμενοι γιά να πλησειάσουν αν είναι δυνατόν στο κόλπο της θέσης πού οδηγεί στο Champions League.

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το ξεκίνημα της σαιζόν η Young Boys πού η αλήθεια είναι ότι παρουσιάζεται πιό αξιόπιστη σε σχέση με την αντιπαλό της.Ναί μέν καί οι δύο ομάδες έχουν στα πόδια τους κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, αλλά νομίζω τα προβλήματα της Grasshoppers ίσως τελικά να μετρήσουν υπέρ της πιό ποιοτικής Young Boys.

Θα ρισκάρω στο διπλό των Young Boys σε απόδοση (2,35)



Albacete - Elche  (1)

Θα λερώσουμε τα χέρια, τουλάχιστον για εμένα ομιλώ, με την ανώμαλη την Albacete.Εδώ τώρα όπως είναι τα πράμματα το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο γιά τούς γηπεδούχους, αν θέλουν να αντικρίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία  την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Θα μου πεί κάποιος, εμείς ρε φίλε θα της σώσουμε όλες την ανίκανες; ε, κάποιος δεν πρέπει να το κάνει κι΄αυτό; Δόξα το Θεό έχουμε σώσει πολλά μπάζα με το στυλό !!

Σαφώς καί είναι πολύ δύσκολο το μάτς , τα έχουμε ξαναπεί βέβαια αυτά, το στοίχημα είναι πολλά πράμματα μαζί καί όλα παίζουν το ρόλο τους.

Παιχνίδι επιβίωσης γιά την Albacete.Θα την προτιμήσω σε απόδοση (2,65)



Wacker - Austria Wien   (2)

Oύτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω κοιτά η Wacker.Θα την χαρακτίριζα βαθμολογικά βολεμένη.Χαρακτήρα έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική η Austria καθώς έχανε με 0-2 από την Sturm, αλλά εν τούτοις στο τέλος κατάφερε καί έφερε το παιχνίδι στα ίσα καθώς ισοφάρισε σε 2-2 πού ήταν καί το τελικό αποτέλεσμα τού παιχνιδιού.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Austria η οποία θέλει να παραμέιμει στην κορυφή της βαθμολογίας.Σαφώς ανώτερη καί πιό ποιοτηκή σε σχέση με την Wacker, θεωρώ πως έχει μεγάλη τύχη να περάσει με νίκη.

Στις επιλογές μου το διπλό της πρωτοπόρου Austria  σε απόδοση (2,10)


Gimnasia La Plata - Estudiantes La Plata   (2)

Το παιχνίδι διεξάγεται στο «Σιουδάδ ντε Λα Πλάτα», στο μεγάλο στάδιο της πόλης και όχι στη φυσική έδρα της Gimnasia. Το στάδιο που ανακατασκευάστηκε πρόσφατα χρησιμοποιείται από την ομάδα της Estudiantes.

Ντέρμπι το παιχνίδι στην περιοχή της La Plata. Μόνο με φιλάθλους της Gimnasia στο γήπεδο.Είναι ανώτερο σύνολο η Estudiantes, δεν παύει όμως αγωνιστικά καί στοιχηματικά να είναι φοβερά δύσκολη η επαλήθευση στο διπλό , καθώς δεν είναι καί σε πολύ ιδιαίτερα μεγάλη φόρμα.Koινή έδρα χωρίς φιλάθλους η Estudiantes όντως γενικά ζόρικο σημειάκι.

Επιλογή το διπλό της Estudiantes σε απόδοση (2,05)



Chivas Guadalajara - Tigres   (1)

Αυτό πού λέγαμε προχθές, ότι η Chivas εμφανίζει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο εντός σε σχέση με τα εκτός εδρας.Κάτι παρόμοιο συνέβη καί την περασμένη αγωνιστική όπου ηττήθηκε μέσα στην έδρα της Jaguares, δύσκολα μέν , αλλά έχασε με σκόρ 1-0.Πολύ δυνατή καί σε καλή κατάσταση η Tigres με πολύ καλή συμπεριφορά σε άμυνα καί επίθεση.

Ο φίλος μού ο Ροτρίγκο από το Μεξικό πού μού έδωσε τον άσο την περασμένη φορά με την Pachuca, μού είπε πως δεν είναι το ίδιο εύκολο ο άσος σήμερα επειδή είναι καί σε καλή κατάσταση η Tigres.Αλλά έχει μεγάλη τύχη να έρθει άσος με την δύναμη της έδρας καί της καλής παράδοσης.

Λόγω καλής αγωνιστικής συμπεριφοράς στα εντός, παράδοσης συμπάθειας καί στήριξης πρός την Chivas, θα επιλέξω τον άσο στην πολύ ωραία απόδοση τού (2,45)



Στη σούμα ..σε σύστημα με ζητούμενα : Young Boys - Albacete - Austria Wien - Estudiantes - Chivas Guadalajara.


Καλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: