Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Πολυβόλος...

Συνέχεια στην τρελή πορεία του στην Superleague έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου που συνέτριψε 3-0 τον καταδικασμένο, Πανσερραϊκό, πέρασε στο Νο3 και παραμένει σε θέσεις πλέι οφ. Σκόρερ οι Νέμεθ, Μπρέσκα, Τομάς.

Man of the match: Μάριο Μπρέσκα. Ο Σλοβάκος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Ηταν αυτός που με ωραίο πλασέ σφράγισε με το 2-0 τη νίκη των γηπεδούχων πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, αλλά και η γενικότερη παρουσία του δίνει τον τίτλο του πολυτιμότερου. Ειδικά στο πρώτο μέρος, είχε μεγάλη όρεξη και ήταν πολύ κινητικός, ενώ χαρακτηριστικό είναι το ότι ήταν μέσα τουλάχιστον στις μισές φάσεις του έβγαλε η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη.

Αδύναμος κρίκος: Ο Πανσερραϊκός, με μόνο μία εξαίτερη. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν ούτε να αντέξουν στην άμυνα, ούτε να κρατήσουν μπάλα στο κέντρο, ούτε να βγουν επικίνδυνα σε αντεπιθέσεις. Μία απόλυτη μετριότητα χωρίς πάθος και ρυθμό χαρακτήρισε το παιχνίδι τους με το 3-0 να έρχεται μοιραία. Χαρακτηριστικό το ότι μόνο στο πρώτο μέρος, ο Βόλος είχε φτιάξει περισσότερες από δέκα φάσεις.

Στο ύψος του: Μπέλιτς, ο οποίος ήταν ο μοναδικός από πλευράς Πανσερραϊκού, ο οποίος έκανε κάτι μέσα στο γήπεδο. Ξεζώριζε εύκολα από τους συμπάικτες του, έπαιρνε όταν μπορούσε πρωτοβουλία, απέφευγε αντιπάλους, όμως ποτέ δεν βρήκε στήριγμα για να απειλήσει ουσιαστικά. Εξαίρεση η φάση του 25' όταν από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, έστειλε τη μπάλα κοντά στη συμβολή των δοκαριών του Γιακούποβιτς και παραλίγο να κάνει το 1-1. Θετικό πρόσημο και την παρουσία του Νέμεθ, ο οποίος αν και δεν φάνηκε πολύ, στο πρώτο ματς στο οποίο ξεκίνησε βασικός πέτυχε το πρώτο του γκολ.

Η γκάφα: Δεν υπήρξε φάση στην οποία κάποιος παίκτης να κάνει γκέλα την οποία να πληρώσει η ομάδα του, όπως επίσης δεν είδαμε ανότητη συμπεριφορά από οποιονδήποτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το στραγάλι: Πολύ χαλαρό απόγευμα πέρασε ο Ζαχαριάδης, ο οποίος δεν χρεάστηκε να πάρει τη μεγάλη απόφαση και δεν έκανε κάποιο λάθος. Ο ρέφερι από την Μακεδονία ήταν ανέτος και δεν προκάλεσε παράπονα με τις αποφάσεις του.


Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτίν, Ρόκας (68' Ακόστα), Σέλεζι, Νέμεθ (79' Μπερτόλντι), Σολάκης (55' Τομάς).

Πανσερραϊκός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντες, Μπέλιτς, Κις, Νταλέ, Παπάζογλου, Πάρκερ, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Σίντιτς, Κέρλα, Κάστρο (46' Ντιόγο).

Διατητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος











Δεν υπάρχουν σχόλια: