Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο Μουρίνιο έλυσε το μυστήριο: "Δεν έγινε τίποτα, δεν θέλω να ξέρω τίποτα"!

Μπορεί να έχει προκληθεί παγκόσμιος σάλος από την απόπειρα κατά του Ζοσέ Μουρίνιο, ο ίδιος ωστόσο, τοποθετήθηκε επί του θέματος και ξεκαθάρισε την ιστορία. "Δεν θέλω να ξέρω τίποτα", τόνισε ο Special One.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser ανέφερε πως υπήρξε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, με τον σωματοφύλακά του να πληγώνεται από αιχμηρό αντικείμενο, ο Μουρίνιο όμως είπε: «Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν είδα τίποτα να συμβαίνει. Έφτασα, πήγα στο ξενοδοχείο, παίξαμε τον αγώνα, γύρισα στη Μαδρίτη. Για μένα, δεν υπάρχει ιστορία». Ο προπονητής της Ρεάλ είναι ξεκάθαρος και, επί της ουσίας, οδηγείται στο συμπέρασμα που κι εκεί κατανοήσαμε, πως δηλαδή, κάτι υπήρξε αλλά όχι τόσο σημαντικό αφού και ο σωματοφύλακας του, εκ των υστέρων ανακάλυψε το τραύμα. «Είχαμε την προστασία που έχουμε πάντα ως ομάδα, η οποία δεν είναι εκεί με σκοπό να σταματήσει μία επίθεση, αλλά να μας προστατεύσει από το πάθος των οπαδών. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν θέλω να γνωρίζω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει», ανέφερε ο Μουρίνιο.

Κι αυτό είναι απόλυτα λογικό, έστω κι αν ο Πορτογάλος θα όφειλε να γνωρίζει πως το παιχνίδι με τη φήμη που παίζει, και στο οποίο έχει στηρίξει πολλά ο ίδιος για να ανελκυθεί στον πλέον περιζήτητο προπονητή, μπορεί να περιλαμβάνει και τέτοιου είδους επιθέσεις, από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο απευθύνεται σε όλο το φάσμα της κοινωνίας...

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος







Δεν υπάρχουν σχόλια: