Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Επιτέλους τυχερή!

Την προηγούμενη αγωνιστική η Ρόμα κατάφερε να μην πάρει τη νίκη απέναντι στη Λάτσιο αν και είχε βρεθεί να προηγείται με 2-0. Οι μνήμες αναβίωσαν για λίγα λεπτά στο παιχνίδι με τη Λέτσε, αλλά χάρη σε έναν αμυντικό των γηπεδούχων που θέλησε να το παίξει… σούπερμαν, και τον διαιτητή, που έδωσε το πέναλτι ο Πιζάρο έδωσε τη νίκη 2-1 στην ομάδα της «αιώνιας πόλης», στο 90ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Βούτσινιτς και φάνταζε το φαβορί για την νίκη. Στο 75ο λεπτό όμως, όλα άλλαξαν. Ο Τσιακομάτζι με μια άπιαστη κεφαλιά έφερε το χαμόγελο στα χείλη των γηπεδούχων, καθώς νίκησε τον τερματοφύλακα της Ρόμα και ισοφάρισε.

Στα επόμενα 15 λεπτά οι «Ρωμαίοι» καλούνταν να πιέσουν για να πετύχουν ένα γκολ. Προσπάθησαν το έκαναν, αλλά χωρίς να δείχνουν ικανοί για να πάρουν την νίκη.

Στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ένας αμυντικός της Λέτσε πηδάει με το χέρι τεντωμένο στον αέρα και η μπάλα μετά από μια κεφαλιά προς την μεγάλη περιοχή βρίσκει πάνω του.

Ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι και ο Πιζάρο ευστοχεί δίνοντας τη νίκη.

Έτσι η Λέτσε έμεινε σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις του υποβιβασμού. Αντίθετα η Ρόμα πήγε στους έξι βαθμούς από την Γιουβέντους με ένα παιχνίδι περισσότερο, και βρίσκεται στο όριο του βαθμολογικού πίνακα που δίνει έξοδο στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: